Aanbieding

EEN DRAADLOZE INBRAAK CENTRALE MAAKT WONEN EN WERKEN PAS ECHT VEILIG EN COMFORTABEL

De gelegenheid maakt de dief. Inbraak en vernieling van eigendommen komen vaak voort uit het niet of onvoldoende beveiligen van de woning, winkel of bedrijfsruimte.

Het treffen van de juiste preventieve bouwkundige maatregelen aangevuld met een beveiligingscentrale vormen hierbij vaak het meest effectieve en snelle oplossing om ongewenst bezoek te voorkomen en in ieder geval snel te signaleren. Maar hoe moet dit in een bestaand pand?

Deze draadloze beveiligingsinstallatie voldoet aan alle eisen van het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) en de verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast is het systeem snel en eenvoudig te monteren, zodat hak- en breekwerk overbodig word.

Altech Elektrotechniek biedt u de Beveiligingsoplossing

Aanbieding

Het ideale draadloze systeem voor beveiliging:

De bescherming van uw huis en familieleden heeft de hoogste prioriteit. De beveiligingsinstallatie is simpel gezegd het meest geavanceerde gebruiksvriendelijke en betrouwbare draadloze alarmsysteen van dit moment.

Deze centrale is ontworpen om de eindgebruiker meer veiligheid, gemak en controle te bieden dan elk ander bestaand draadloos alarmsysteem. Voor zowel jong als oud is de centrale eenvoudig te bedienen dankzij de eenvoudige functietoetsen en spraakteksten, welke de gebruiker 'assisteerd' bij het bedienen van het systeem.

Naast beveiliging biedt het systeem tevens een scala aan aanvullende toepassingsmogelijkheden voor in huis zoals o.a. de aansturing van elektronische apparatuur en verlichting.Het basispakket bestaat uit:

Tussendonk
30 groepscentrale incl telefoon kiezer en sirene
30 groepscentrale incl telefoon
kiezer en sirene
Keyfob handzender
Keyfob handzender
 
Een magneetcontact
Een magneetcontact
Drie huisdiervriendelijke   detectoren
Drie huisdiervriendelijke detectoren

Het trekken van bekabeling behoort nu tot het verleden. Zonder hak- of breekwerk kan deze centrale snel, eenvoudig en zonder rommel in ieder huis, winkel of bedrijf worden geïnstalleerd.

  • Hak- en breekwerk wordt tot een minimum beperkt met dit handzame draadloze systeem
  • Bij verhuizing kan men de installatie eenvoudig demonteren en herplaatsen in de nieuwe woning
  • Een overzichtelijk display in combinatie met spraakteksten maakt de centrale eenvoudig in bediening en gebruik
  • Alle onderstaande producten bestaande uit standaard en diervriendelijke PIR detectoren, magneetcontacten, handzenders, en rook-/glasbreukmelders kunnen op de  centrale worden toegepast
  • Dankzij de wisselende codering (CodeSecure) van de transmissie is de communicatie tussen handzender en centrale optimaal beveiligd
  • Maakt gebruik van de speciaal voor beveiligingstoepassingen gereserveerde 868 MHz frequentie
  • In totaal kunnen er 8 keyfob handzenders en 29 supervised draadloze PIR detectoren, rookmelders, glasbreukmelders, zenders en magneetcontacten op het systeem worden aangesloten
  • De beschikbaarheid van een programmeerbare output maakt het mogelijk om via de centrale tevens een extern systeem, bijvoorbeeld de buitenverlichting of garagedeur, aan te sturen
  • De laatste 100 gebeurtenissen worden opgeslagen en kunnen door de installateur op elk gewenst moment zichtbaar worden gemaakt

Eenvoudige bediening

De meeste commando's kunnen, dankzij de dubbele functie per toets met een druk op de knop worden uitgevoerd. Eenvoudiger kan het haast niet.

Beveiligd en toch thuis

Beweeg u vrij door een beveiligd huis, dankzij de gedeeltelijke inschakeling van het alarm op deuren en ramen.

Digitale berichten naar uw (mobiele) telefoon

Altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurd! De centrale kan naar elk voorgeprogrammeerd telefoonnummer de status van uw systeem doormelden.

Mogelijkheid tot inluisteren

Ook bij uw afwezigheid zal de installatie waken over uw huis. In geval van alarm zal het systeem dit automatisch doormelden naar de meldkamer (mits aangesloten) of naar uw mobiele telefoon. De meldkamer of uzelf kan na het invoeren van de code inluisteren en zo bepalen hoe kritisch de situatie is.

Digitale assistent

Middels spraak teksten wordt u begeleid de bediening van het systeem. Tevens wordt de systeemstatus, storingsinformatie, zoneinformatie, alarmmeldingen en paniekmeldingen weergegeven.

Compacte handzender

Met een druk op de knop heeft u met deze kleine handzender de centrale in- of uitgeschakeld dan wel uw buitenverlichting of het functioneren van de garagedeur onder controle.

Doormelding naar de meldkamer

De centrale kan worden aangesloten op een meldkamer voor alarmopvolging van brand of inbraak.

Veelzijdigheid

De totale productrange bestaande uit

Draadloos bedienpaneel
30 groepscentrale incl telefoon
kiezer en sirene
Rookmelder
Rookmelder
Detector voor huisdieren tot 18 kg
Een magneetcontact
 

Watermelder
Watermelder

Watermelder
Sociale en/of overval drukknop
Watermelder
Glasbreukmelder

Storingsvrij beveiligd dankzij speciale eigen frequentie voor 868 MHZ

Werd er in het verleden onder bepaalde omstandigheden nog wel eerst een vraagteken gezet bij het effectieve bereik draadloze apparatuur, tegenwoordig is dit met de nieuwste generatie draadloze producten onder 868 MHz absoluut niet meer het geval.

Speciaal voor beveiligingstoepassingen heeft de Europese Unie de 868-frequentie aangewezen. Deze frequentie zal voornamelijk gebruikt gaan worden voor draadloze inbraak- en brandbeveiliging van bedrijven, woningen en sociale alarmering.

De kans op mogelijke storingen als gevolg van het gebruik van andere draadloze apparatuur (draadloze telefoons, afstandsbedieningen, babyfoons etc.) behoort hiermee grotendeels tot het verleden.


Prijzen Draadloos Beveiligingspakket (incl.BTW)

Prijzen vanaf 1 januari 2004
   
Basispakket  
Zelf installeren en check door monteur € 650,-
Installatie en check door monteur € 775,-
   
Uitbreidingen  
Installatie extra component € 12,50 per comp.
Extra magneetcontact € 55,-
Extra bewegingsdetector
(geen detectie bij huisdieren tot 9 kg)
€ 90,-
Extra rookmelder € 90,-
Extra afstandbediening € 45,-
Glasbreukmelder € 130,-
Waterdetector € 70,-
Draadloos bedieningspaneel € 100,-
Paniekknop € 50,-
Draadloze Koolmonoxide melder € 290,-
   
Abonnementen  
Service- & Onderhoud € 75,- per jaar
Service- & Onderhoud en Alarmcentrale € 300,- per jaar

Betalingswijze

Betaling van de kosten van uw Service- en Onderhoudsabonnement en uw aansluiting op de Particuliere Alarmcentrale per jaar vooruit .
Als u losse componenten zonder basispakket bestelt, bedragen de verzendkosten € 7,- per zending.

Neem contact met mij op

* verplichte velden

verzenden

Contactgegevens

Altech Elektrotechniek
Nachtegaal 108
4872 WD Etten-Leur
T: 076-5013387

Contactformulier >

Routebeschrijving >

Locatie